UEFA bude riešiť už v poradí štvrté nešportové správanie fanúšikov Ajaxu na ihriskách súpera

NETKY.SK • 12 Marec 2019, 15:28 • 2 min
UEFA bude riešiť už v poradí štvrté nešportové správanie fanúšikov Ajaxu na ihriskách súpera

NYON - Holandský futbalový klub Ajax Amsterdam, o ktorom postupe cez Real Madrid hovoril počas minulého týždňa celý svet, čelí ďalšiemu obvineniu. Počas víťazného zápasu v Lige majstrov na pôde Realu Madrid sa fanúšici dopustili prehrešku za hádzanie rôznych predmetov na ihrisko a spôsobili tým škody. Za aktuálnu sezónu je to už štvrtý prehrešok nešportového správania fanúšikov Ajaxu.

slovakia

left justify in out

Disciplinárna komisia Európskej futbalovej únie (UEFA) bude celý prípad dôkladne rozoberať 28. marca. Ajax už za podobné prehrešky musel v tejto sezóne zaplatiť pokuty v celkovej výške 77 000 eur.

 

img

 

Po zápase skupinovej fázy súťaže Ligy majstrov proti portugalskému týmu Benfice Lisabon mu disciplinárka pohrozila zákazom predaja vstupeniek na stretnutia mimo Holandska. Informovala o tom agentúra AP.

 

 

Priaznivci tohto futbalového klubu si musia teda minimálne do konca tejto sezóny dávať lepší pozor na svoj prejav na tribúnach. Pri senzačnom výkone sa totiž Ajax može už od stredy minulého týždňa tešiť zo zaslúženého postupu do švrťfinále cez obhajcu titulu z posledných 3 sezón. V tejto sezóne môže byť jeho cesta ešte celkom dlhá.

 

img

 

Počas týždňa sa k nemu pridali ešte londýnsky Tottenham, ktorý prešiel s čistým štítom v oboch zápaoch cez Borussiu Dortmund; Manchester United po senzačnom vyradení francúzskeho majstra PSG a FC Porto, ktoré prešlo cez Rimanov až gólom v nadstavenom čase.

 

img

img

 

Odvetné zápasy osemfinále Ligy majstrov pokračujú aj tento týždeň. Už dnes sa proti sebe postavia Juventus Turín a Atlético Madrid. V prvom zápase na domácom ihrusku vyhral madridský tím 2:0. Je však na Ronaldovi a spol. aby sa postarali o ďalšie prekvapenie. Druhý dnešný zápas sa bude hrať v Anglicku na Etihad Stadium. City proti Schalke na horúcej nemeckej pôde zachránilo prvý zápas a vyhralo prestrelku v pomere 3:2. Schalke bude stáť pred ťažkou, no nie nezdolateľnou úlohou poraziť a postúpiť cez najlepší tým Premiere League.

 

img

 

V zajtrajších večerných hodinách proti sebe nastúpia Barcelona a Lyon na Nou Campe a Bayern Mníchov vyzve Liverpool v mníchovskej Allianz aréne. Obe úvodné stretnutia sa skončili bez gólov, takže všetky 4 mužstvá sú od postupu rovnako ďaleko.

 img

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies